Over mijzelf

Ik ben Tita Arnold, geboren en getogen in de omgeving van Haarlem. Mijn eerdere loopbaan was in het marketing- en communicatievak. Aansluitend heb ik me gericht op de opvoeding van mijn drie kinderen. Toen die groter werden ben ik weer gaan werken en heb ik me laten omscholen tot opticien. Ik houd me dan ook al mijn hele leven bezig met het werken met, en het verder helpen van mensen. Dat vind ik het mooiste wat er is.
 
Ik heb de basisopleiding tot paardencoach gevolgd bij CVPC (Centrum voor Paardencoaching). Dit centrum zich richt op het cognitief coachen met paarden, gebaseerd op wetenschappelijk bewezen psychologische principes. Daarnaast ben ik gecertificeerd ACT coach.

Naast de opleiding tot paardencoach en de basisopleiding ACT, ben ook volledig opgeleid in EFT level 1&2.

Ik heb al tientallen jaren IJslanders in mijn bezit; ze zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Het is een fantastisch paardenras: robuust, vriendelijk, gevoelig en betrouwbaar.